Certificacions

Dell EMC – Partner Titanium

IPM, a Ricoh Company, és un dels cinc socis tecnològics que disposa de les màximes certificacions, a la península Ibèrica, de Dell EMC. Des del 1988, IPM, a Ricoh Company, assessora els clients perquè es beneficiïn de les solucions de la multinacional nord-americana per gestionar el seu volum d’informació creixent al llarg de tot el seu cicle de vida.

Vegeu-ne més

VMware – Partner Premier

IPM, a Ricoh Company, i VMware van iniciar la seva aliança estratègica el 2001. Avui, IPM, a Ricoh Company, és ‘VMware Premier Solution Provider Partner’ i ‘VMware Professional Service Provider’ de VMware. IPM, a Ricoh Company, és experta en virtualització i dissenya sistemes i solucions que fan que l’experiència de l’usuari sigui excel·lent.

Vegeu-ne més

RSA – Partner Gold

IPM, a Ricoh Company, va iniciar la seva aliança estratègica amb RSA el 2006 amb l’objectiu d’ajudar els clients de la companyia a resoldre els desafiaments de seguretat més complexos i sensibles: la gestió del risc organitzatiu, la protecció de l’accés a través de dispositius mòbils, la prevenció del frau en línia i la defensa contra amenaces avançades.

Vegeu-ne més

Trend Micro – Partner Gold

IPM, a Ricoh Company, és ‘Gold Partner’ de Trend Micro. Gràcies a les solucions de la multinacional asiàtica, IPM, a Ricoh Company, impulsa i gestiona projectes de seguretat integrant-los en tots els serveis core dels clients.

Vegeu-ne més

Cisco – Partner Premier

IPM, a Ricoh Company, treballa amb Cisco Systems des de l’any 2000. Gràcies a l’àmplia gamma de solucions del líder mundial en xarxes per a Internet, IPM, a Ricoh Company, complementa i perfila els serveis que ofereix als clients amb un enfocament integral, i reforça els avantatges competitius de les empreses i de les organitzacions.

Vegeu-ne més

Veeam – Gold ProPartner

Veeam, del qual IPM, a Ricoh Company, és ‘Gold ProPartner’, proporciona tecnologies d’emmagatzematge, cloud i virtualització que habiliten el centre de dades modern amb la finalitat d’ajudar les empreses i les organitzacions a estalviar temps, reduir riscos i disminuir de manera dràstica els costos operatius i d’inversió, i donar suport als objectius empresarials presents i futurs.

Vegeu-ne més

Nutanix – Partner Premier

Nutanix és una plataforma cloud empresarial agnòstica basada en la hiperconvergència que s’adapta al creixement de les empreses i de les organitzacions. Amb una de les evolucions exponencials més importants del mercat de les TI pel que fa a funcionalitat i presència, Nutanix és la millor opció per adaptar un model de cloud híbrid.

Vegeu-ne més

Lenovo

IPM, a Ricoh Company, aprofita la innovació tecnològica característica de l’àmplia gamma de productes de Lenovo a fi de proporcionar la solució que s’adapti al màxim a les necessitats reals dels clients de la companyia.

Vegeu-ne més

HPE SimpliVity – Silver Partner

IPM, a Ricoh Company, va ser la companyia pionera en la introducció de SimpliVity a la península Ibèrica, l’any 2013. Integrada a Hewlett Packard Enterprise (HPE) i rebatejada com HPE SimpliVity, la multinacional combina tots els serveis de dades avançades i infraestructura de TI en una única solució hiperconvergent integrada.

Vegeu-ne més

Microsoft Azure

Azure, la plataforma cloud de Microsoft, permet a IPM, a Ricoh Company, transformar els serveis tradicionals dels clients de la companyia per estendre’ls al cloud públic de la multinacional nord-americana. La solució du a terme la transformació tenint en compte les necessitats reals del moment d’una manera simple, eficaç i segura.

Vegeu-ne més

Quantum

Quàntum és una companyia pionera en tecnologies d’emmagatzematge ampliable, arxiu i protecció de dades. Gràcies a les solucions de la multinacional nord-americana, IPM, a Ricoh Company, ajuda els clients a obtenir el màxim valor d’aquests actius amb la finalitat d’aprofitar les oportunitats que ofereixen els reptes més exigents dels seus fluxos de treball.

Pivotal

Pivotal és una empresa de serveis basada en el núvol, les solucions de la qual ajuden les empreses i les organitzacions a dissenyar programari. La multinacional nord-americana accelera el lliurament d’aplicacions i supera els reptes associats amb els llargs cicles de TI. La plataforma nativa per al núvol de Pivotal habilita els clients d’IPM, a Ricoh Company, per augmentar la seva agilitat empresarial.

Devo

Devo, anteriorment coneguda com Logtrust, és una empresa espanyola establerta als Estats Units que proporciona solucions de Data Analytics. IPM, a Ricoh Company, que treballa amb la companyia des de l’any 2015, ofereix als clients la possibilitat d’obtenir intel·ligència operativa i de negocis en temps real.

Virtustream

Virtustream és el proveïdor de programari i de serveis cloud de tipus corporatiu en el qual confien les empreses i les organitzacions a escala mundial per migrar i executar les aplicacions empresarials vitals amb la missió d’aconseguir els seus objectius en el núvol. Integrada a EMC el 2015, habilita la possibilitat de treballar amb aplicacions de segona plataforma, com SAP i Oracle, en un entorn cloud públic, híbrid o privat.

SecureWorks

Fundada al 1999, SecureWorks ofereix solucions de seguretat proporcionant un sistema d’alerta primerenca per detectar les amenaces cibernètiques. D’aquesta manera, els clients d’IPM, a Ricoh Company, aconsegueixen prevenir, predir, detectar i respondre amb celeritat als atacs en totes les àrees crítiques de la seva infraestructura de TI.

Couchbase

Couchbase és el líder en tecnologia de bases de dades NoSQL en solucions open source. La seva plataforma de dades revoluciona innovació digital i ofereix una agilitat i una capacitat de gestió inigualables, així com un rendiment sense precedents a qualsevol escala.

Vegeu-ne més

Broadcom

Broadcom és una companyia capdavantera en solucions d’infraestructura per als centres de dades i pionera en la indústria de Storage Area Network (SAN) de Fibre Channel. Amb solucions que abasten centres de dades públiques i privades, Broadcom lidera la indústria en la seva transició cap a les noves infraestructures de xarxes IP requerides en l’era actual dels negocis digitals.

Varonis – Bronze Partner

Gràcies a les solucions de Varonis, IPM, a Ricoh Company, ajuda a les organitzacions a reduir les despeses associades a donar resposta a les sol·licituds d’accés a dades, al manteniment de control, als informes d’auditoria i a la solució d’escletxes de seguretat i ex filtració d’informació.

Certificacions

L’objectiu d’IPM, a Ricoh Company, la qualitat total

IPM, a Ricoh Company, està compromesa amb l’excel·lència. La companyia disposa de les certificacions en Gestió de la Seguretat de la Informació (ISO 27001), en Gestió de la Qualitat (ISO 9001) i en Gestió Ambiental (ISO 14001). D’aquesta manera, IPM, a Ricoh Company, rubrica el compromís públic amb les millors pràctiques empresarials establertes per les normes internacionals. Els certificats avalen el compromís permanent amb la satisfacció dels clients i amb la millora contínua dels processos.

Premis i distincions

Dell EMC Channel Services Delivery Excellence 2018

IPM, a Ricoh Company, va encapçalar el rànquing de qualitat de servei dels principals socis tecnològics de Dell EMC, l’any 2018, a la regió geogràfica d’EMEA. La multinacional nord-americana, per mitjà de les seves mètriques de rendiment sobre els projectes implementats i les formes de procedir dels seus principals partners, va avalar la destacada excel·lència dels serveis que proporciona IPM, a Ricoh Company. En reconeixement als resultats obtinguts, Dell EMC va entregar a la companyia el premi ‘Channel Services Delivery Excellence 2018’ a Las Vegas, en el marc del ‘Dell Technologies World 2019’.

VMware Enterprise Solution Provider of the Year 2016

VMware va distingir IPM, a Ricoh Company, amb el premi ‘Enterprise Solution Provider of the Year 2016’ de la regió d’EMEA. El guardó, lliurat en el marc dels ‘VMware Partner Innovation Awards 2017’ celebrats a Califòrnia, és un reconeixement als serveis innovadors que proporciona IPM, a Ricoh Company, a les empreses i a les organitzacions que aprofiten els avantatges que ofereix la transició moderna de les infraestructures de TI.

EMC Partner Services Quality Award 2014

IPM, a Ricoh Company, va encapçalar el rànquing de qualitat de servei dels principals socis tecnològics d’EMC el 2014. Els clients de la companyia, per mitjà d’un sondeig elaborat per la multinacional nord-americana, van avalar la destacada excel·lència dels serveis que proporciona IPM, a Ricoh Company. En reconeixement als resultats obtinguts, que van revelar uns nivells de satisfacció per sobre del 86%, EMC va lliurar a la companyia el premi ‘EMC Partner Services Quality Award 2014’ a Las Vegas en el marc de l’’EMC World 2015’.

Cisco Architectural Excellence Data Center Partner of the Year 2014

IPM, a Ricoh Company, va ser distingida per Cisco amb el premi ‘Architectural Excellence Data Center Partner of the Year 2014’ per partida doble. En el marc de la celebració del ‘Cisco Partner Summit 2015’, la multinacional nord-americana va reconèixer IPM, a Ricoh Company, com el seu millor soci tecnològic a Espanya i en la circumscripció sud de la regió geogràfica EMEAR. El guardó reconeix les pràctiques innovadores, l’especialització, el coneixement i les bones pràctiques d’IPM, a Ricoh Company, segons la ‘Cisco Worldwide Partner Organization’.