Cisco

Partner Premier

Cisco Systems és el líder mundial en xarxes per a Internet. Fundada el 1984, la multinacional nord-americana proporciona solucions de maquinari i de programari que inclouen:

  • Xarxes sense fils.
  • Xarxes d’emmagatzematge.
  • Administració de xarxes.

Cisco Systems és capaç de desplegar totes les tecnologies per abordar el procés de digitalització de les empreses des d’una perspectiva holística. Les solucions de la multinacional nord-americana permeten millorar la satisfacció dels clients i reforçar els avantatges competitius de les empreses i les organitzacions.

Gràcies a l’àmplia gamma de solucions de Cisco Systems, IPM, a Ricoh Company, complementa i perfila els serveis que ofereix als clients amb un enfocament integral. La companyia acumula un nivell elevat de coneixement de les solucions per al centre de dades de la multinacional, amb les quals treballa des de l’any 2000, com Unified Computing System (UCS) o Switching SANT i LAN. IPM, a Ricoh Company, és ‘Partner Premier’ de Cisco Systems.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo