Couchbase

Couchbase proporciona la base de dades NoSQL, líder del mercat. La plataforma de la multinacional nord-americana revoluciona la innovació digital oferint una agilitat i una capacitat de gestió inigualables, així com un rendiment sense precedents a qualsevol escala.

Les bases de dades NoSQL són una peça imprescindible en les arquitectures web de nova generació i de mobilitat dedicades a donar resposta a aplicacions en què s’hagi de satisfer un ampli nombre d’usuaris. Couchbase es compon d’un model amb una capa de cau (cache) integrada i una capa de persistència en disc. D’aquesta manera, les lectures i escriptures són en memòria, fet que incrementa exponencialment el rendiment.

Des de l’any 2015, IPM, a Ricoh Company, col·labora amb Couchbase per oferir els avantatges de la plataforma de dades open source del fabricant nord-americà, així com el servidor Couchbase Mobile, per oferir als clients una experiència personalitzada. Els casos d’ús més habituals són els relacionats amb iniciatives de transformació digital, aplicacions amb alts requeriments de rendiment, concurrència i volum de dades.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo