Dell EMC

Partner Titanium

‘Dell EMC Partner Titanium’. IPM, a Ricoh Company, disposa de la màxima certificació, a la península Ibèrica, de la multinacional nord-americana. Amb les garanties que avala la distinció, IPM, a Ricoh Company, acompanya els clients de la companyia perquè es beneficiïn de les solucions del líder mundial d’emmagatzematge i protecció de dades perquè gestionin el seu volum creixent d’informació al llarg de tot el seu cicle de vida. Des de la creació fins a l’eliminació, passant per la protecció i la recuperació.

Les solucions de la multinacional nord-americana permeten a les empreses i a les organitzacions optimitzar les seves operacions i oferir TI com a servei (ITaaS). Mitjançant solucions i serveis innovadors, Dell EMC accelera el viatge al còmput en el núvol, ja que ajuda els departaments de TI a emmagatzemar, administrar, protegir i analitzar el recurs més valuós, la informació, d’una manera més eficient i productiva.

IPM, a Ricoh Company, que té el màxim grau de coneixement i nivell d’acreditació en tots els dominis tecnològics de Dell EMC, ha dissenyat i implementat milers de projectes que permeten abordar els requisits fonamentals d’infraestructura de TI dels clients amb les solucions del líder mundial d’emmagatzematge i protecció de dades. IPM, a Ricoh Company, i Dell EMC van iniciar la seva aliança estratègica l’any 1988.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo