Lenovo

Amb més de 60.000 empleats, presència en 160 països i amb una quota del 16% al mercat global d’ordinadors personals, Lenovo és considerat un dels líders en tecnologia per al consumidor final i per a les empreses. La innovació en la seva àmplia gamma de productes és la pedra angular de la multinacional. L’objectiu dels equips de recerca i desenvolupament de Lenovo és dissenyar productes amb un alt valor afegit i que responguin a les necessitats canviants dels consumidors i s’adaptin al màxim als seus requisits.

El 2014, Lenovo va adquirir la divisió x86 d’IBM, empresa amb la qual IPM, a Ricoh Company, tenia establerta una aliança estratègica des de l’any 1999. A partir d’aquest moment, IPM, a Ricoh Company, i Lenovo van establir un estret vincle de col·laboració que ha permès abordar arquitectures de referència basades en tecnologia per al centre de dades de la multinacional asiàtica. A banda d’oferir tecnologies per al centre de dades com ara còmput, xarxes i solucions hiperconvergents, IPM, a Ricoh Company, proporciona tecnologia per a l’usuari final com ordinadors i tauletes que estan avalades per la fiabilitat i la seguretat de Lenovo.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo