Nutanix

Partner Premier

Nutanix va més enllà de la infraestructura hiperconvergent. Ofereix un núvol empresarial definit per programari que pot executar tota mena d’aplicacions a qualsevol escala. Nutanix ofereix una infraestructura invisible i molt flexible per a la computació empresarial que converteix de manera nativa el càlcul, l’emmagatzematge i la virtualització en una solució hiperconvergent clau en mà. Gràcies a les solucions de Nutanix, els clients d’IPM, a Ricoh Company, poden:

  • Sintetitzar l’arquitectura de dades.
  • Adaptar la infraestructura de TI a l’evolució del negoci.
  • Reduir els costos augmentant les funcionalitats.
  • Adoptar un model de cloud híbrid i disposar de totes les eines necessàries per afrontar la integració.

Tota la informació i els servidors que s’executen en l’entorn virtual estan distribuïts entre els diferents nodes de la infraestructura que proporciona Nutanix. D’aquesta manera, se suprimeixen els obstacles que afecten el rendiment i s’obtenen nivells d’escalabilitat molt elevats sense desplegar infraestructures complexes.

Els centres de dades empresarials més avançats del món confien en la tecnologia web-scale de Nutanix, capdavantera en el sector per alimentar les càrregues de treball de missió crítica. IPM, a Ricoh Company, és ‘Nutanix Premier Partner’ de la multinacional, que va ser fundada l’any 2009.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo