RSA

Partner Gold

IPM, a Ricoh Company, es Partner Gold d’RSA, la divisió de seguretat de Dell EMC. Coneguda globalment pels seus productes d’autenticació d’usuari i pels algorismes d’encriptació, la marca ha liderat de manera recurrent les classificacions de Gartner en IT Risk Management, IT Vendor Risk i Operational Risk Management, i és el referent actual en aquestes categories.

IPM, a Ricoh Company, que va iniciar la seva aliança estratègica amb RSA el 2006, proporciona als clients una millor comprensió dels desafiaments de seguretat més complexos i sensibles als quals s’enfronten. Amb aquest objectiu, la companyia se centra en les quatre capacitats essencials per a la seguretat impulsades per la intel·ligència.

  • Gestió d’identitats i control d’accés.
  • Recopilació de la informació rellevant per a la defensa del negoci.
  • Anàlisi per convertir les dades recopilades en intel·ligència processable.
  • Reacció ràpida davant amenaces que comprometin la seguretat corporativa.

IPM, a Ricoh Company, proporciona una visibilitat completa de la gestió del risc organitzatiu, de la protecció de l’accés a través de dispositius mòbils, de la prevenció del frau en línia i de la defensa contra amenaces avançades gràcies a la recopilació del nombre més gran de dades possible sobre la gent i al flux de dades a través d’entorns cloud i on-premise.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo