HPE SimpliVity

Silver Partner

HPE SimpliVity ofereix solucions d’arquitectura de dades basades en infraestructura hiperconvergent. Gràcies a HPE SimpliVity, IPM, a Ricoh Company, combina la infraestructura dels clients de la companyia en un mòdul simple i flexible per tal d’aportar valor afegit reduint la complexitat dels seus entorns de TI i proporcionant la tecnologia que necessiten.

Aquesta tecnologia permet a les empreses i les organitzacions sintetitzar i habilitar les operacions de TI a una fracció del cost de les solucions de núvol tradicional, combinant la infraestructura de TI i els serveis de dades avançades en una única solució integrada. Gràcies a les solucions de la multinacional, els clients d’IPM, a Ricoh Company, aconsegueixen:

  • Simplificar l’arquitectura de dades garantint-ne la eficiència.
  • Estalviar un 73% en costos totals de propietat i un 90% en capacitat.
  • Obtenir un 80% més de temps per invertir en innovació i per eliminar els obstacles d’IT Service Delivery.

En una aposta ferma per impulsar les tecnologies d’avantguarda com a punta de llança per satisfer les necessitats dels clients, IPM, a Ricoh Company, va ser la companyia que va introduir SimpliVity a la península Ibèrica, el 2013. Integrada a Hewlett Packard Enterprise (HPE) i rebatejada com HPE SimpliVity, a principis del 2017, la multinacional proporciona agilitat en el núvol amb un rendiment de nivell empresarial. IPM, a Ricoh Company, és ‘Silver Partner’ d’HPE SimpliVity.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo