Trend Micro

Partner Gold

Trend Micro és una companyia japonesa líder mundial en programari i solucions de seguretat, que centra els seus esforços en fer que el món sigui segur per a l’intercanvi d’informació digital. Des de l’any 2001, la multinacional apareix de forma constant com a líder en el quadrant màgic de Gartner, demostrant així que la seva estratègia, tecnologia i serveis de suport constitueixen un sòlid indicador de confiança.

IPM, a Ricoh Company, és ‘Gold Partner’ de Trend Micro i atresora l’especialització d’’Hybrid Cloud Security’. Així mateix, compta amb tècnics certificats en Deep Security, en Officescan i disposa d’un dels únics quatre tècnics certificats en Tipping Point a Espanya. Això significa que la companyia és capaç, no només de proporcionar les solucions que requereixen els negocis dels clients sinó també de facilitar el desplegament i la gestió dels seus projectes de seguretat, tant físics com virtuals.

IPM, a Ricoh Company, i Trend Micro gaudeixen de sòlides aliances amb Dell EMC i amb VMware. Aquest lligam permet a IPM, a Ricoh Company, garantir la integració de la seguretat en tots els serveis core dels clients. D’aquesta manera, la seguretat no té per què incorporar-se en última instància. La companyia proposa integrar-la en les etapes inicials per a una màxima eficiència.

Gràcies a les solucions de la multinacional asiàtica, IPM, a Ricoh Company, protegeix els serveis productius dels clients accelerant la seguretat en els seus projectes de transformació digital sense alentir-los i sense perdre oportunitats en el mercat. Tot això gràcies a diverses característiques que conformen una visió única i puntera en termes de seguretat:

 

 • Automatismes per a la prevenció, la detecció i la resposta.
 • Visibilitat global.
 • Automatització i orquestració.
 • Baixa complexitat.
 • Experiència d’usuari positiva.
 • Minimització dels falsos positius.
 • Gran precisió de detecció.

 

IPM, a Ricoh Company, ofereix una àmplia gamma de solucions de Trend Micro. No obstant això, la companyia incideix en dos productes amb característiques guanyadores en el mercat:

Deep Security. Es tracta d’una solució d’agent únic per protegir els sistemes productius allà on es trobin. Pot desplegar serveis nous, al ritme que el negoci demanda, sense demores provocades pels requisits de seguretat i pot moure les càrregues de treball entre diferents proveïdors sense preocupar-se de desplegar cada vegada la solució de seguretat. Deep Security és la solució capaç d’oferir protecció instantània, de forma automàtica, i dotar de visibilitat total a la infraestructura, ja sigui al centre de dades o al cloud públic.

 

Deep Discovery Inspector. És un dispositiu de protecció en format físic o virtual que proporciona visibilitat i intel·ligència a tota la xarxa per tal de detectar tant atacs dirigits com amenaces avançades i respondre a ells. La solució supervisa tots els ports per analitzar pràcticament tot el tràfic de xarxa, fet que li proporciona la màxima protecció disponible. Obtenir visibilitat del que està succeint dins de la xarxa del negoci ajuda a les companyies a detectar i a frenar a temps les amenaces de seguretat.

Voleu més informació?

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
  SiNo