Veeam

Gold ProPartner

IPM, a Ricoh Company, és ‘Gold ProPartner’ de Veeam, la multinacional proveïdora de programari especialitzat en solucions de protecció de dades i de continuïtat de negoci per a entorns de virtualització. Fundada per resoldre els problemes de protecció de dades en entorns virtuals, les solucions de Veeam ajuden els clients d’IPM, a Ricoh Company, a complir els objectius de temps i de punt de recuperació.

Per què triar Veeam?

  • Continuïtat Enterprise. Objectius de nivell de servei per recuperar, en menys de 15 minuts, totes les aplicacions i les dades.
  • Mobilitat de càrregues de treball. Disponibilitat de càrregues de treball a través de qualsevol ubicació o núvol per maximitzar les inversions en TI i incrementar-ne la flexibilitat.
  • Compliment i visibilitat. Monitoratge proactiu, generació d’informes, realització de proves i documentació per garantir que es compleixen els requisits del negoci.

IPM, a Ricoh Company, fa servir tecnologies Veeam d’emmagatzematge, cloud i virtualització per habilitar el centre de dades modern per ajudar les empreses i les organitzacions a estalviar temps, reduir riscos i disminuir de manera dràstica els costos operatius i d’inversió, i donar suport als objectius empresarials presents i futurs.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo