VMware

Partner Premier

IPM, a Ricoh Company, és ‘VMware Premier Solution Provider Partner’ i ‘VMware Professional Service Provider’ de VMware.

L’àmplia gamma de solucions del proveïdor global d’infraestructura de núvol i de tecnologia d’àrea de treball digital acceleren la transformació digital ja que permeten una llibertat i flexibilitat sense precedents en la manera com es construeixen i desenvolupen els entorns de TI. Gràcies a les solucions de VMware i al nivell de coneixement dels professionals que integren IPM, a Ricoh Company, els clients de la companyia milloren l’agilitat dels seus negocis modernitzant els centres de dades i integrant els núvols públics, impulsant la innovació amb aplicacions modernes, creant experiències excepcionals, potenciant l’espai de treball digital i salvaguardant la confiança gràcies a la transformació de la seguretat.

Amb més de 15 anys de coneixement sobre les solucions de la multinacional nord-americana, i amb un gran equip de professionals, IPM, a Ricoh Company, és experta en virtualització. La companyia dissenya sistemes i solucions que fan que l’experiència de l’usuari sigui excel·lent. VMware és membre de la família d’empreses Dell EMC.

 

IPM, a Ricoh Company, i la plataforma de seguretat i virtualització de xarxa VMware NSX

IPM, a Ricoh Company, treballa amb la plataforma de virtualització de xarxa per al centre de dades definit per software (SDDC) VMware NSX. L’eina ofereix funcions de xarxa i de seguretat mitjançant software únicament, de forma desvinculada de la infraestructura física subjacent. NSX Data Center fa possible la xarxa de cloud virtual, proporcionant una connectivitat generalitzada i integral per a les aplicacions i les dades, amb independència d’on es trobin.

Tradicionalment, els models de seguretat centrats en el perímetre governen la majoria dels centres de dades. Si es vulnera el perímetre no hi ha controls interns per evitar l’extensió de l’atac al conjunt de recursos i sistemes interns. La microsegmentació de VMware NSX no només adopta la capacitat d’estendre la seguretat de manera específica i particularitzada a cada un dels elements actius del centre de dades, sinó que també ofereix l’agilitat operativa de la virtualització de xarxa sincronitzant aquestes polítiques de seguretat a la disponibilitat i ubicació de cada servei virtualitzat.

Addicionalment, l’extensió de serveis NSX a l’entorn cloud permet als clients d’IPM, a Ricoh Company, construir, executar, administrar i protegir les seves aplicacions en tots els núvols: privats, públics, administrats o híbrids, d’una manera unificada i homogènia. Les xarxes virtuals al núvol, el nou enfocament de les xarxes, amplien això encara més, ajudant a les TI empresarials a administrar i protegir aplicacions i dades des del centre de dades fins al núvol.

NSX ofereix la capacitat de desplegar en software els serveis de xarxa i seguretat necessaris dins del centre de dades. Aquesta capacitat permet la definició i desplegament sota demanda de noves infraestructures i recursos en el centre de dades i, de forma sincronitzada, la seva connectivitat i seguretat d’acord a les estratègies corporatives. Això permet a les empreses establir els seus recursos TI al voltant de les aplicacions i necessitats reals de negoci.

Integrar NSX amb vRealize Automation permet crear de manera senzilla i intuïtiva els fluxos d’automatització per a construir, replicar i desplegar qualsevol arquitectura d’aplicació pressionant només un botó. VMware NSX simplifica la planificació i les proves de recuperació de desastres gràcies a una infraestructura flexible, reduint dràsticament el temps que porta refer-se d’una situació adversa.

Voleu més informació?

    He llegit i accepto la política de privacitat

    Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM, a Ricoh Company, per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
    SiNo