Transformació de la infraestructura de TI

Descobriu com IPM, a Ricoh Company, ofereix ajuda per liderar la transformació de les TI de les empreses i les organitzacions mitjançant la modernització de la infraestructura, l’automatització dels serveis i la transformació dels processos de negoci.

Infraestructura hiperconvergent

Infraestructura hiperconvergent

IPM, a Ricoh Company, és el proveïdor número u a la península Ibèrica de solucions d'infraestructura hiperconvergent (HCI). La hiperconvergència és una arquitectura SDDC basada en building block escalable que combina a la perfecció totes les funcions d'un centre de dades (còmput, emmagatzematge, virtualització i networking) i ofereix un punt únic de gestió i control per a la infraestructura virtualitzada.

Emmagatzematge All-Flash

Emmagatzematge All-Flash

Mitjançant les solucions de Dell EMC com XtremIO, VMAX All-Flash o Isilon All-Flash, IPM, a Ricoh Company, acompanya les empreses i les organitzacions per transformar la infraestructura de TI gràcies a l'adopció de la tecnologia d'emmagatzematge All-Flash. L'adopció d'aquesta tecnologia proporciona un millor rendiment, menys TCO i millors resultats per al negoci.

Centre de dades definit per programari

Centre de dades definit per programari

La innovació i l’optimització dels serveis oferts per les tecnologies de la informació que satisfan la demanda del negoci depenen fonamentalment de la capacitat per transformar, operar i automatitzar els processos de valor de la cadena de TI, per la qual cosa és un requisit fonamental que l'arquitectura del centre de dades estigui basada en solucions de programari.

Backup i Restore

Backup i Restore

Les empreses i les organitzacions depenen del procés de suport i recuperació per mantenir la continuïtat del negoci. Els clients d'IPM, a Ricoh Company, es beneficien de diferents eines de programari de backup, com Avamar i NetWorker, i de dispositius de programari com Data Domain per emmagatzemar i restaurar les dades des de còpies de seguretat, i complir la normativa governamental vigent.

Replicació de dades

Replicació de dades

Amb la finalitat de reduir el risc de pèrdua d'informació, ressituar dades o protegir-les en una ubicació o emplaçament de processament secundari perquè les operacions es puguin reprendre des d'allí, IPM, a Ricoh Company, replica les dades dels clients amb les solucions de Dell EMC que més s'adaptin a les seves necessitats reals.